Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
Πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard,Diners Club,Maestro,Discover). Το σύστημα διαχείρισης πληρωμών μέσω πιστωτικής είναι το πλέον ασφαλές μέσω της ιστοσελίδας μας, μιας και η λήψη των στοιχείων σας γίνεται απευθείας από τα συστήματα των τραπεζών (όπου υπάρχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας) χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων.

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.
Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών η παραγγελία απορρίπτετε από το σύστημα του toroloisou.gr Η διαδικασία για κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση.
Καταθέτετε το χρηματικό ποσό με έμβασμα από οποιαδήποτε τράπεζα στο λογαριασμό που θα σας εμφανιστεί όταν επιλέξετε να πληρώσετε με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Κυπριακή ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το toroloisou.gr

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας ο οποίος σας έχει σταλεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αντικαταβολή
Αντικαταβολή γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας και είναι δωρεάν από την συνεργαζόμενη εταιρία courier του toroloisou.gr.

×

Cart